HysiPrui 265x250 мм за Изграждане на Чинията Магнитна Повърхност с Дръжка за Anycubic Vyper 3D Принтер Топлина Легло Стикер

HysiPrui 265x250 мм за Изграждане на Чинията Магнитна Повърхност с Дръжка за Anycubic Vyper 3D Принтер Топлина Легло

BGN 10.16

Ново

Налично за поръчка

Монтаж на плоча се състои от две части.Част И залепете до леглото лепило 3 M.Част от По-гъвкави и ще се придържаме към част А с помощта на магнит.За да се осигури по-дълъг срок на експлоатация, моля, не се загрява по-горе 80ºC и да не се загрява по-горе 60ºC в продължение на дълго време.Моля, охладете го до около 30º, за да свали модели.Ако магнетизъм е силен, можете да регулирате горната част, за да намерят най-доброто посоката на магнетизма. размер на квадрата 265х250 мм. Съвместима с Anycubic Vyper Chiron 3 D Printer Heat Bed Sticker.Лесно се отстранява : Махнете горната част с термичен слой и внимателно я сгънете, за да лесно да се свали модели, тъй като тя е гъвкава.Моля, потърсете марка "Hysi Prui", за да се уверите, че това, което сте получили, е автентичен, в противен случай ние не можем да гарантираме качеството на продуктите.Спецификация на продукта : Тип : Магнитен Материал : PC+магнит Размер : 10.4"x9.8" квадрат (265x250 мм) Съвместим с Anycubic Vyper Chiron 3 D принтер топлина легло.Забележка : 1. Моля, не работете над 80℃, в противен случай, това сериозно ще се отрази на качеството на печат. 2. Регулиране на лента, за да намерите най-добрата дестинация за магнетизма 3. Поради дебелината на етикети, моля, регулирайте височината на оста Z (висока температура дюзи боли стикер) 4. Моля, не се отпечатва ABS или PETG, тъй като коремни мускули е необходимо не по-малко от 100ºC 5. Ако той се "боядиса", след като на печат, моля, почистете го с мека кърпа и медицински спирт, ако това е необходимо.Следпродажбени услуги : Ние осигуряваме сервизно обслужване за всички продукти, закупени от нашия магазин.Просто не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща по всяко време.Ние ще ви предложим задоволително решение възможно най-скоро.в рамките на 24 часа.

Type: Magnetic
Material: PC+Magnet
Size: 10.4x9.8 square (265x250mm)
Compatible with Anycubic Vyper Chiron 3D Printer Heat Bed. :
Note:
1. Please do not work higher than 80℃ otherwise it would affect the printing quality seriously. :
2. Adjust the panel to find a better direction of magnetism :
3. Due to the thickness of the sticker, please adjust the height of your Z axis (high temperature of the nozzle will damage the sticker) :
4. Please do not print ABS or PETG as ABS need at least 100ºC :
5. If it get “dirty” after you printed, please clean it with a soft cloth and alcohol if necessary. :
AFTER SALES SERVICE: We provide after sales service for all the products purchased from our store. Just feel free to contact us by email anytime. We will offer a satisfactory solution asap. within 24 hours.

Подобни продукти в категория

A. Testoni Кожена гама цветове унисекс Раница Ново
A. Testoni Кожена гама цветове унисекс Раница

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде вър

BGN 396.00
Сладък Мода Раница Пехота Пакет Пътна Чанта Шафран Ново
Сладък Мода Раница Пехота Пакет Пътна Чанта Шафран

Размер : 16 инча (l) × 6 инча (W) × 11 инча (h),достатъчно място за поставяне на предмети от първа необходимост.К�

BGN 20.79
KT817B analoge TIP31A, BD175, BD933, BD233 един силициев Транзистор на СССР 25 бр Ново
KT817B analoge TIP31A, BD175, BD933, BD233 един силициев Транзистор на СССР 25 бр

KT817 B analoge TIP31 A, BD175, BD933, BD233 един силициев Транзистор на СССР 25 бр Ако не можете да намерите желания от вас п

BGN 7.19