Safety Survival Whistle – Аварийни бягащи свирки с талрепом (2 опаковки) - Много силен - Идеално за разходки, каране на лодка, къмпинг, лов, колоездене и още много други – Америк?

Safety Survival Whistle – Аварийни бягащи свирки с талрепом (2 опаковки) - Много силен - Идеално за разходки, каране

BGN 5.58

Ново

Налично за поръчка

✔ ВСИЧКИ наши свистульки са скоба, която е подходяща за закрепване към колана или през скута ремням. ✔ НЕ е ЧУПЛИВА пластмаса, не може да се напука или счупи - никога не избледняват и не е податлив на корозия, МНОГО добри свирки за носене в случай на извънредна ситуация. ✔ 100% Американска военна ветеранская компания!Ние знаем, колко важно е да имаме сигурно и надеждно оборудване!. ✔ Двойна конструкция на тръбата.Силен звук.Изработен от висококачествена пластмаса.здрав и компактен.Подходящ за използване при всякакви метеорологични условия, студено и дъждовно. ✔ 100% удовлетворение винаги е гарантирано!.Нашите свистульки са направени от не-слабите пластмаса,и им може да се чуе за миля.Ние сме компания, собственост на ветераните на морската пехота на САЩ, и стоим зад нашите продукти на 110%.Силно звучащи свирки - тази свирка е тествана от професионалисти с помощта на най-модерно оборудване.Звукът достига 125 децибела.Той много лесно се поддава на продувке и може да се използва при всякакви метеорологични условия.Материал - компактен пластмаса с висока якост.Той може да се използва в дъждовно или студено време и не ръждясва, не се напуква и не се чупи.Може да плува.Устойчиви на удари.Лесно да се намери : Ярки цветове.Много видна.Лесно да се види.Лесно фиксиране/закрепване : Тази свирка е клипсовую дизайн.Можете да го закачите на колана/раници/спасательном жилетката и така нататък.Можете да го прикачите към себе си с помощта на дантела.Мах-това е светлината.Благодарение на клипсе и прилагаемому шнурку му е удобно да се взема със себе си.Независимо от деня или нощта, този защитен свирка непременно ще ви избави от много неприятности.Порекомендуйте на своите роднини и приятели.Купи един за своите деца и съпруга!.

Подобни продукти в категория

Friencity Coach часа referee Metal Whistles, Extra Loud Stainless Steel Whistle School for Sports, Soccer, Football, Ново
Friencity Coach часа referee Metal Whistles, Extra Loud Stainless Steel Whistle School for Sports, Soccer, Football,

【ПРЕМИУМ качество】 Метална свирка изработен от 100% неръждаема и хранителновкусовата неръждаема стома�

BGN 5.58
Fox 40 Classic CMG (мек захват за кухина), Неоновите Ново
Fox 40 Classic CMG (мек захват за кухина), Неоновите

Fox 40 Classic CMG има мека възглавница за усилване на оригиналния класически свирка Fox 40.Sinlge с талрепом, мощнос�

BGN 7.99
Fox 40 Classic w/Breakaway Lanyard 3 Pack Ново
Fox 40 Classic w/Breakaway Lanyard 3 Pack

Опаковката съдържа 3 класически свистульки Fox 40 с 3 джапанки 115ДБ.Ще бъдат изслушани над околния шум, "сво�

BGN 20.38